Konfigurera mitt Linux-värdtjänstkonto

När du har köpt en Linux-värdtjänstplan måste du konfigurera den innan du kan använda den som värd för din webbplats.

Varning: Om du skapar ett konto kan en domäns DNS-poster ändras, så att befintliga webbplatser och e-postadresser slutar fungera. Om du vill ha hjälp med att hitta den bästa vägen kan du klicka på Chatta nu på sidan Kontakta oss för att nå en GoDaddy-guide dygnet runt.
  1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbhotell klickar du på Konfigurera bredvid det Linux-värdkonto du vill konfigurera .
    välj inställning
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Avsluta.
    • Vi frågar dig vilka av dina domäner du vill koppla till kontot som din primära domän. Du kan även ange en underdomän om du vill.
    • Vi frågar om du vill installera WordPress under installationen. I så fall anger du ditt WordPress-användarnamn och -lösenord vid den tiden.
    • Om du konfigurerar ditt konto med ett internationaliserat domännamn måste du ange punktkodversionen av domännamnet.

När konfigurationen är klar visas Kontots kontrollpanel. Ditt primära domännamn visas längst upp.

Nästa steg

Mer information

• Ditt cPanel-användarnamn och lösenord genereras slumpmässigt under konfigurationen. Du kan ändra ditt lösenord i kontots kontrollpanel.