Konfigurera ditt konto

När du har köpt ett värdtjänstabonnemang, måste du konfigurera det innan du kan använda det som värd för din webbplats.

Om du konfigurerar ett cPanel shared hosting-konto ändrar detta ditt domännamns DNS-poster. Det här innebär att din befintliga webbplats och dina e-postadresser kanske slutar att fungera. Om du inte är säker på om detta kommer att påverka din webbplats ber vi dig kontakta vår supportavdelning.

Att konfigurera ditt värdkonto

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Avsluta.

Du kan använda det nya användarnamnet för cPanel och det nya lösenordet för cPanel som du skapar för att logga in direkt på cPanel på http://coolexample.com/cpanel, där coolexample.com är ditt domännamn.