Konfigurera din webbplats så att den använder Memcached

När du har installerat demonen och installerat PHP-biblioteken måste du meddela ditt PHP-program att använda Memcached. Om du inte gör det kommer Memcached helt enkelt att använda serverresurser utan att ge någon fördel.

OBS! Vi rekommenderar starkt att du skapar en säkerhetskopia av din webbplats innan du utför någon av ändringarna nedan.

WordPress

Du kan använda Memcached genom att använda valfritt antal WordPress-cacheprogram (den här listan är inte allomfattande).

Joomla

Joomla stöder Memcached utan några ytterligare tillägg.

1. För att aktivera den, öppna webbplatsens configuration.php-fil och leta efter följande rader:

public $ caching = '0'; public $ cache_handler = 'fil';
  2. Ändra dem för att aktivera Memcached:

public $ caching = '2'; public $ cache_handler = 'memcached'; public $ memcached_server_host = '127.0.0.1'; public $ memcached_server_port = '11211';
  3. Spara dina ändringar.

Drupal

Memcached-support kan läggas till i Drupal genom att installera en Drupal-modul.

Memcache API och integrationsmodul

Magento

Memcached-support läggs till i Magento genom att ändra konfigurationsfiler för webbplatsen.

1. För att aktivera den, öppna webbplatsens /app/etc/env.php fil och leta efter följande rader:

'session' = > array ('save' = > 'files',),
  2. Ändra dem för att aktivera Memcached:

'session' = > array ('save' = > 'memcached', 'save_path' = > '127.0.0.1:11211'),
  3. Spara dina ändringar.

Relaterade steg

Mer information

• Våra serverexperter kan utföra dessa steg mot en avgift. För mer information om våra experttjänster, gå till vår meny med experttjänster .