Kom igång med insticksprogrammet Local Pickup Plus

I den här artikelserien får du veta mer om hur du konfigurerar och använder insticksprogrammet Local Pickup Plus för att skapa ett sätt för dina kunder att välja en fysisk hämtningsplats för dina produkter. Du kan även ställa in schemalagda möten och uppdatera tillgängligheten för ditt lager via din onlinebutik.

Kom igång med artiklarna nedan:

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.
  1. Konfigurera inställningarna för insticksprogrammet

Som ett första steg lär du dig mer om hur du aktiverar det lokala hämtningsalternativet i din butik, ändrar hur hämtningsställen visas i kassan och anger tillgänglighet för hämtningstider.

2. Förstå hur ledtidsinställningarna fungerarFörstå hur du använder ledtid

Därefter kan du läsa om ledtid och hur du kan använda den för att se till att dina kunder kan planera sina önskade hämtningstider.

3. Konfigurera dina hämtningsinställningar för Local Pickup Plus-produkterKonfigurera inställningar för hämtning av produkter

Konfigurera en produkts eller kategoris tillgänglighet för lokala hämtningar plus i din butik.

4. Ställ in geokodning för Local Pickup PlusAktivera och konfigurera geokodning

Slutligen kan du använda geokodning för att tillåta att listan med hämtningsplatser sorteras automatiskt i förhållande till kundens aktuella plats (med hjälp av geoIP).