Importera upphämtningsplatser

Local Pickup Plus erbjuder import- och exportfunktioner så att du kan skapa eller redigera flera platser samtidigt.

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.

För bästa resultat kör du en platsexport och gör dina ändringar i den filen för att undvika problem med CSV-format. Sedan kan du importera filen genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Inställningar > Frakt > Hämtningsplatser .
  3. Klicka på Importera upphämtningsplatser .
  4. Klicka på Välj fil och välj CSV-filen från din dator.
  5. Ställ in importalternativen efter behov:
    • Uppdatera befintliga poster: Markera den här inställningen för att uppdatera platser om ID: t matchar en befintlig plats. Avmarkera för att ignorera alla rader med ett ID som matchar en befintlig plats.
    • Skapa nya upphämtningsplatser: Markera den här inställningen för att skapa nya platser om ID: t inte matchar en befintlig plats. Avmarkera för att ignorera rader med ett ID som inte matchar en befintlig plats.
  6. Välj filavgränsare från menyn Fält skiljs åt av.
  7. Klicka på Importera .

Mer info