Hanterad WordPress Hjälp

Konfigurera min hanterade WordPress-webbplats

Vår Hanterade WordPress-värdtjänst optimerar WordPress för hastighet, prestanda och säkerhet. Vi lägger extra uppmärksamhet på de tekniska och säkerhetsmässiga kraven för WordPress, och erbjuder en installation med ett klick, smidig webbplatsmigrering och proffsiga mallar att välja mellan.

1: Följ installationsguiden

Hur vill du börja bygga din WordPress-webbplats? Det finns två sätt att konfigurera nya Hanterade WordPress-bloggpaket på. Vardera alternativ har en guide som hjälper dig igenom konfigurationsprocessen.

• Börja bygga en ny webbplats: Välj ett eget tema och hemsideverktyg – Börja med det här alternativet för att använda standardupplevelsen av WordPress. Har du redan ett favorittema? Välj eget tema och hemsideprogram.
  • Flytta en befintlig webbplats: Flytta min WordPress-webbplats automatiskt – Har du redan en webbplats? Vi hjälper dig genom stegen för att flytta över hela webbplatsen.

Kom igång med guiden genom att lägga till en webbplats!

2: Lägg till ett domännamn

När du konfigurerar ditt Hanterade WordPress-bloggpaket skickar vi med en tillfällig domän så att du kan komma igång med att bygga din webbplats! Du kan ändra domän när webbplatsen är färdig och kan gå live.

3: Aktivera ett Secure Sockets Layer-certifikat (SSL)

Ett SSL-certifikat ger säkerhet och visar dina besökare att webbplatsen är legitim. Ditt WordPress-paket levereras med ett inbyggt SSL-certifikat som autentiserar webbplatsens identitet och krypterar anslutningen mellan en webbläsare och servern.

Vad händer nu?

Gratulerar! Du har konfigurerat din WordPress-webbplats! Du kan förbättra din onlinenärvaro ännu mer genom att lägga till fler funktioner för din webbplats. Det här kan du också göra.

• Börja bygga upp din webbplats: Det är dags att börja bygga och hantera din webbplats med WordPress. Lär dig välja nya teman, lägga till sidor och innehåll, bestäm vilken sida som ska vara startsidan och lägg till din nya sida till webbplatsens navigering med vår Kom igång med WordPress-serien.
  • Kom igång med din onlinebutik: Dra nytta av kraften med WordPress och WooCommerce och skapa en framgångsrik onlinebutik som lockar kunderna. Vi guidar dig igenom de invecklade detaljerna i att konfigurera WooCommerce i vår guide Kom igång med e-handelsvärdtjänster.
  • Lägg till en betalningsgateway: Alla våra Hanterade WordPress-bloggpaket levereras med BETALNINGAR förinstallerat så att du kan börja ta emot alla typer av betalningar, från kreditkort och betalkort till kontaktlösa Apple Pay och Google Pay. Vi har t.o.m. Point of Sale-enheter (POS) så att du kan betalt personligen.