Jämför program

Vi erbjuder fyra olika planer för olika behov. I den här tabellen kan du se vad som passar bäst för dig, eller ta reda på vad som ingår i din befintliga plan.

Funktion Privatperson Företag Företag – Plus Onlinebutik
Följsam mobil design
Värdtjänster för webbplatser
Support dygnet runt
Integrerad med PayPal
Säkerhet (SSL)
Sökmotoroptimering
E-postmarknadsföring
Integrering med sociala medier
Globalt optimerad hastighet
Onlinebutik
Inbyggd kundvagn med säker kassa
Acceptera kreditkort, PayPal med flera
Erbjud rabatter och kuponger
Hantera beställningar och listningar
Konfigurera frakt- och skattesatser

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.