Jag kan inte logga in på min Outlook-dator för dator

Om du har köpt ett Microsoft 365 Business Premium-abonnemang eller senare och inte kan logga in på din Outlook-dator, kan du prova följande lösningar. Om du har en annan plantyp, se den här artikeln för hjälp med att logga in.

Obs: Under tiden kan du logga in på Office online eller Outlook på webben.

Kontrollera om du har den senaste versionen av Outlook

Logga in på Outlook

När du har den senaste versionen av Outlook installerat loggar du in med e-postadressen och lösenordet som är kopplat till din Microsoft 365 Business Premium-plan.

1. Gå till Arkiv > Office-konto.
  2. Välj Arkiv och sedan Office-konto
  3. Under Användarinformation loggar du ut från ditt tidigare Outlook-konto och loggar in med ditt nya konto:
    • Välj Logga ut om du vill ta bort en befintlig Outlook-konto och logga in på ditt Microsoft 365 Business Premium-konto.
    • Välj Logga ut under Användarinformation
    • Välj Byt konto om du vill behålla ett befintligt Outlook-konto och logga in på ditt Microsoft 365 Business Premium-konto.
    • Välj Byt konto under Användarinformation

Båda alternativen ansluter dig även till OneDrive och SharePoint.

Aktivera Microsoft 365 Business Premium

Aktivera din Microsoft 365 Business Premium-plan genom att tillämpa din licens.

1. Gå till Arkiv > Office-konto.
  2. För att aktivera Microsoft 365 med ett annat konto: Välj Ändra licens och följ uppmaningarna för att logga in med din e-postadress och lösenord.
  3. Välj Ändra licens under Produktinformation
  4. För att hantera dina enheter: Välj Hantera konto , logga in med din e-postadress och lösenord och välj Enheter . Du ser var du har aktiverat Office med den e-postadressen och kan inaktivera alla enheter som du inte längre äger. ( Läs mer från Microsoft .)
  5. Välj Hantera konto under Produktinformation
Varning: Om du avbryter din Business Premium-plan kommer Outlook att vara skrivskyddat efter 30 dagar.