Internet Explorer: Rensa din cache

Om du har problem med att visa din webbplats kan du försöka rensa cacheminnet och sedan gå tillbaka till webbplatsen.

1. VäljVerktyg Menyn Verktyg och välj sedan Internetalternativ .
    Välj Internetalternativ på menyn Verktyg
  2. I Webbhistorik, välj bort.
    Ta bort webbhistoriken
  3. Markera endast temporära internetfiler och webbplatsfiler .

OBS! Om du väljer cookies och webbplatsdata kan du även lösa vissa problem, men när du tar bort dina cookies kommer alla lösenord som du sparar i din webbläsare att tas bort.

Välj tillfälliga internetfiler och webbplatsfiler
  4. Välj Ta bort .