Installera ett SSL-certifikat manuellt på min cPanel-värdtjänst

After your certificate request is approved, you can download your certificate from the SSL manager and install it on your cPanel hosting account. You can watch a short video of this task farther down the page.

Obligatoriskt
:
Deluxe-certifikat och certifikat med utökad verifiering (EV), samt SSL för tilläggsdomäner och underdomäner, måste installeras manuellt.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på cPanel-admin.
  3. I avsnittet Säkerhet klickar du på SSL/TLS.
  4. Under Certifikat (CRT) klickar du på generera, visa, ladda upp eller ta bort SSL-certifikat.
  5. Använd avsnittet Ladda upp certifikat för att ladda upp det primära certifikatet (.crt-fil med slumpmässigt namn) från din lokala enhet och klicka på Ladda upp certifikat.
  6. Klicka på Gå tillbaka på den nya sidan.
  7. Bläddra ner till längst ner på sidan SSL-certifikat och klicka på Gå tillbaka till SSL-hanteraren.
  8. Under Installera och hantera SSL för din webbplats (HTTPS) klickar du på Hantera SSL-webbplatser.
  9. Bläddra ner till Installera en SSL-webbplats och klicka på Bläddra bland certifikat.
  10. Välj det certifikat som du vill aktivera och klicka på Använd certifikat. Fälten för certifikatet fylls i automatiskt.
  11. Gå till längst ner på sidan och klicka på Installera certifikat.
  12. Ett poppuppfönster öppnas när installationen är färdig. Klicka på OK.

Det var allt! Ta reda på om ditt SSL-certifikat fungerar korrekt med certifikatkontrollen.

Show me how