Öka minnesgränsen för WordPress

När du arbetar på din webbplats är det möjligt att du stöter på en situation där du uppmanas att öka minnesgränsen för WordPress. Det gör du enklast genom att redigera din wp-config.php-fil.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du ändrar wp-config.php-filen.
  1. Få åtkomst till dina WordPress-filer.
  2. Leta upp filen wp-config.php i rotkatalogen eller mappen.
  3. Dubbelklicka på wp-config.php-filen för att öppna den.
  4. Välj Redigera .
  5. Leta upp följande rad:
    /* That's all, stop editing! Happy publishing. */
  6. Precis ovanför raden i steg 5 lägger du till den här koden:
    define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
    wp-config.php öka minnesgräns för WordPress
  7. Välj Spara.

Du har nu ökat minnesgränsen för WordPress.