Inaktivera kommentarer på gamla inlägg i WordPress

Du kan förhindra att användare kommenterar gamla WordPress-sidor och inlägg som ett sätt att förhindra skräppost från kommentarer.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Inställningar > Diskussion
  3. Leta upp avsnittet Övriga kommentarer
  4. Markera rutan bredvid raden med texten ” Stäng automatiskt kommentarer på artiklar som är äldre än XX dagar”
  5. På samma rad ändrar du inställningen Dag till det nummer du föredrar
  6. Rulla längst ner på sidan och klicka på Spara ändringar .
  7. När du har gjort ovanstående ändringar kan användarna inte kommentera några sidor eller inlägg efter det antal dagar du har angett.