Importera min domäns zonfilposter

Du kan importera domänzonfilsposter från en tredje part. Om du exempelvis vill att vi ska hantera ditt domännamns DNS kan du importera zonfilsposter som exporterats från din nuvarande DNS-hanterare eller importera en zonfil som för närvarande används på en BIND DNS-server.

Dataformatet följer filformatet BIND-zon och RFC 1035. Vi har inte stöd för alla filfunktioner i BIND-zon och vi har endast stöd för import av A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- och SRV-posttyper.

Varning - Import importerar och kopierar alla befintliga zonposter.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovan (under Textikon) så slipper du utföra ett par steg i processen.

1. Gå till sidan DNS-hantering.
    2. Klicka på Importera zonfil under Avancerade funktioner på sidan DNS-hantering :
    3. Importera zonfil

4. Klicka på Välj filer för att hitta och öppna de filer du vill importera.
    5. Efter importen visas meddelandet Poster som inte innehåller fel har sparats.