Importera min domäns zonfilposter

Importera DNS -zonfilposter från en fil som sparats lokalt för att tillämpa flera poster på en domän. Import kan vara praktiskt om du tänker använda samma inställningar för flera domäner eller flyttar inställningar från en annan DNS-leverantör. Vi har stöd för zonfiler med BIND-format och RFC 1035, så du kan behöva redigera filen innan du importerar för att uppfylla dessa krav.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS för att visa dina DNS-poster.
    välj fliken dns
  4. Välj Importera zonfil på menyn Åtgärder .
    välj exportzonfil
  5. Välj din fil genom att släppa den direkt i fönstret Välj zonfil eller välj Bläddra bland filer för att välja filen från din enhet.
  6. Välj Tillämpa zonfil för att slutföra importen. Poster från importen läggs till i befintliga poster. Importen misslyckas om det uppstår konflikter med befintliga poster.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterade steg

Mer info