Identifiera trasiga länkar i WordPress

Om du försöker identifiera om din webbplats har brutna länkar efter en migrering eller domännamnsändring kan du följa dessa anvisningar. En trasig länk är en länk som löser ett 404 Not Found- fel. Dessa steg inkluderar användning av en tredjepartswebbplats.

1. Navigera till kontrollen över trasig länk
  2. https://example.com din webbplatsadress i det öppna fältet (t.ex. _XXXYYY_).
  3. Välj alternativet för hela webbplatsen.
  4. Klicka på kryssrutan .
  5. Ge verktyget tid att köra.
  6. När verktyget är klart kan du klicka på knappen Fullständig rapport för att få en fullständig lista över brutna länkar.

OBS! Som hjälp till våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder dessa produkter. Vi tar inte heller något ansvar för produkternas funktion och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör respektive ägare. Med ensamrätt.