Hur konfigurerar jag WooCommerce Local Pickup Plus?

I den här artikelserien får du veta mer om hur du konfigurerar och använder insticksprogrammet Local Pickup Plus för att skapa ett sätt för dina kunder att välja en fysisk hämtningsplats för dina produkter. Med det här insticksprogrammet kan du även erbjuda schemalagda möten och uppdatera tillgängligheten på ditt lager via din onlinebutik.

När du har gått igenom den här serien vet du detaljerna du behöver för att erbjuda en komplett lokal hämtningslösning till dina kunder med hjälp av WooCommerce Local Pickup Plus!

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.
  1. Konfigurera inställningarna för insticksprogrammet

Som ett första steg lär du dig mer om hur du aktiverar det lokala hämtningsalternativet i din butik, ändrar hur hämtningsställen visas i kassan och anger tillgänglighet för hämtningstider.

2. Förstå hur du använder ledtid

Därefter kan du läsa om ledtid och hur du kan använda den för att se till att dina kunder kan planera sina önskade hämtningstider.

3. Ställ in inställningar för hämtning av produkter

Konfigurera en produkts eller kategoris tillgänglighet för lokala hämtningar plus i din butik.

4. Aktivera och konfigurera geokodning

Slutligen kan du använda geokodning för att tillåta att listan med hämtningsplatser sorteras automatiskt i förhållande till kundens aktuella plats (med hjälp av geoIP).