Hugg in: Alla VPS Generation 4-artiklar

Här är en översikt av alla VPS Generation 4-hjälpartiklar. Använd den som en guide, från grundläggande anvisningar om att konfigurera servern till att skapa ett cPanel-konto och hantering av dina säkerhetskopior.

Komma igång med min Generation 4-server

Hantera min server

Arbeta med domäner

Arbeta med cPanel-konton

Säkerhetskopiera, återställ eller bygg om min server


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.