Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Anslut via Remote Desktop (RDC) till min Gen 4-server

Du kan använda Microsofts Remote Desktop Connection (RDC) för att hantera din Gen 4 Windows VPS eller dedikerade server.

1. Starta Fjärrskrivbordsanslutning på din Windows-dator.
  2. Ange IP-adressen för din Generation 4-server och välj Anslut .
  3. När du blir ombedd anger du serverns användarnamn och lösenord och väljer sedan OK .