Hitta användarnamnet för min Generation 4-server

Du måste veta ditt användarnamn för att ansluta till din server via SSH eller Remote Desktop (RDC).

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den server som du vill använda.
  3. Ditt användarnamn finns under Inloggningsuppgifter i avsnittet Inställningar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.