|  Start
Hjälp

VPS4-värdtjänster Hjälp

Hitta användarnamnet för min Generation 4-server

Du måste veta ditt användarnamn för att ansluta till din server via SSH eller Remote Desktop (RDC).

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. In your My Products page, click Servers, and next to the Generation 4 server you want to use, click Manage.
  3. Ditt användarnamn finns under Inloggningsuppgifter i avsnittet Inställningar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.