Anslut till din Windows-server via Fjärrskrivbord

Du kan hantera Windows-installationen på din server med Microsofts Anslutning till fjärrskrivbord.

  1. Gå till Start-menyn, välj Alla program > Tillbehör > Kommunikation > Anslutning till fjärrskrivbord.
  2. Ange serverns IP-adress.
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.