Anslut till din Windows-server via Fjärrskrivbord

Du kan hantera Windows-installationen på din server med Microsofts Anslutning till fjärrskrivbord.

  1. On your Windows machine, launch Remote Desktop Connection.
  2. Ange serverns IP-adress.
  3. Enter your user name and password (My Servers / Hosting Control Panel)

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.