Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hitta användarnamnet för min Gen 4-server

Så här hittar du användarnamnet för din Generation 4 VPS eller Dedikerade server. Du behöver ditt användarnamn för att ansluta via SSH eller för att ansluta till servern via Remote Desktop (RDC) .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. I avsnittet Access finns ditt användarnamn under Inloggningsuppgifter .