Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lär känna kontrollcentret för återförsäljare

Välkommen till Kontrollcentral för återförsäljare ! Låt oss ta en snabb genomgång av de resurser, funktioner och funktioner som är tillgängliga för att anpassa och optimera butiken.

Kontrollpanel

Instrumentpanelen är startsidan för ditt kontrollcenter för återförsäljare. Välj Kontrollpanel för att se följande:

• Länkar till nyheter, blogginlägg, kommande webbseminarier och andra intressanta saker.
  • Kontaktinformation för kundsupport.
  • Direktlänk till ditt skyltfönster.
  • Snabb ögonblicksbild av dina mätvärden och försäljningar.
  • Länk till Reseller Resource Portal (bildtillgångar, videor och allmän dokumentation).

Rapporter

Välj Rapporter för att komma åt din butiksrapport för återförsäljare. Du kan också hjälpa kunder att hantera sina konton . Rapportera ämnen inkluderar:

• Provisionsintäkter från din butik över tid, fördelade på kund och / eller produkt.
  • Din betalningshistorik för provision, inklusive betalningsbelopp och datum.
  • Kommande förnyelsedatum och belopp för dina kunders produkter.
  • Mätvärden för olika kampanjer som du kör eller som du har valt att använda.
  • Månadsvis jämförelsediagram över försäljning.
  • Kundöversikt och köphistorik.

Skyltning

Välj Skyltfönster för att lägga till ditt varumärke i skyltfönstret.

Priser

Välj Prissättning för att justera dina detaljhandelspriser.

Marknadsföring

Välj Marknadsföring för att skapa kampanjer för dina kunder.

• Skapa anpassade kampanjkoder för att distribuera till dina kunder.
  • Anmäl dig till befintliga kampanjer.
  • Aktivera korsförsäljningsförslag för produkter, som erbjuder ytterligare relaterade produkter till dina kunder under kassan.
  • Länk till Reseller Resource Portal för bildtillgångar, videor och andra idéer som hjälper dig marknadsföra din butik.

Inställningar

Välj Inställningar för att finjustera detaljerna för din butik, inklusive företagsnamn och domän, butiksnavigeringsmeny och kundsupportalternativ.