Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lär känna kontrollcentret för återförsäljare

Välkommen till Kontrollcentral för återförsäljare ! Låt oss ta en snabb genomgång av de resurser, funktioner och funktioner som är tillgängliga för att anpassa och optimera butiken.

Kontrollpanel

Instrumentpanelen är startsidan för ditt kontrollcenter för återförsäljare. Välj Kontrollpanel för att granska följande:

• Länkar till nyheter, blogginlägg, kommande webbseminarier och andra intressanta saker
  • Kontaktuppgifter för kundsupport
  • Direktlänk till ditt skyltfönster
  • Snabba ögonblicksbilder av mätvärden och försäljning
  • Länk till återförsäljarresursportalen (bildtillgångar, videor och allmän dokumentation)

Rapporter

Välj Rapporter för att komma åt din återförsäljares butiksrapport. Det är också här du kan begära ombudsåtkomst för att hjälpa kunder att hantera sina konton.

Rapportera ämnen inkluderar:

• Provisionsintäkter från ditt skyltfönster över tid, fördelade på kund och / eller produkt
  • Din betalningshistorik för provision, inklusive betalningsbelopp och datum
  • Kommande förnyelsedatum och belopp för dina kunders produkter
  • Mätvärden för olika kampanjer som du kör eller som du har valt att
  • Månadsvis jämförelsediagram för försäljning
  • Kundöversikt och köphistorik
  • Domänsökning, domänregistrering och väntande domänöverföringar via din skyltfönster

Skyltning

Välj Skyltfönster för verktyg för att stärka ditt skyltfönster.

Produkter

Vill du lägga till rabatt eller försäljning? Eller kanske är det ett bra tillfälle att höja ett pris eller två! Välj Produkter för att justera din produktpris.

Marknadsföring

Dina kunder är fantastiska ... så belöna dem! Välj Marknadsföring för att ställa in kampanjer för dina kunder.

• Skapa anpassade kampanjkoder för att distribuera till dina kunder.
  • Anmäl dig till befintliga kampanjer.
  • Aktivera korsförsäljningsförslag för produkter, som erbjuder ytterligare relaterade produkter till dina kunder under kassan.
  • Länka till Reseller Resource Portal för bildtillgångar, videor och andra idéer som hjälper dig marknadsföra din butik.

Inställningar

Allt annat bor här! Välj Inställningar för att finjustera grunderna för ditt skyltfönster, inklusive företagsnamn och domän, skyltfönsternavigeringsmeny och alternativ för kundsupport.