Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Anpassa min återförsäljarbutiks navigeringsmeny

Din anpassade skyltfönsternavigeringsmeny kan förbättra kundens upplevelse med branschspecifika nyckelord och unika sidor. Du kan anpassa navigeringsmenyn och lägga till sidor, redigera namn på produktkategorier, ändra webbadresser för sidor och justera synligheten för dina produkter.

OBS! Anpassade tillägg till din meny översätts inte och visas på alla marknader på det språk som används i dina menyval.

1. Logga in på ditt kontrollcenter _XXXYYY_ kontrollcenter för återförsäljare (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Inställningar och klicka sedan på Navigering .
    anpassa skyltfönsternavigering
  3. Gör något av följande:
  4. Visa eller dölj kategorier

Klicka på ikonenögonikon till vänster om produktkategorin för att dölja hela kategorin från navigeringsmenyn i din butik. Du kan klicka på ögonikonen igen om du vill att produktkategorin ska förbli synlig i navigeringsrubriken.

Redigera menyer för produkter och kategorier

Du kan redigera produkt- och kategorimenyer för att hjälpa dina kunder att hitta de produkter de behöver och ge en enhetlig navigeringsupplevelse över hela butiken. Redigera en produktkategori genom att klicka på Redigera och fylla i följande uppgifter:

• Redigera namnet på den översta produktkategorin för att vara en kort sammanfattning (ett eller två ord) av produkterna eller sidorna i underkategorin nedan.
    • Klicka på ikonenögonikon för att dölja eller visa produkten eller sidan i skyltfönstrets navigeringsmeny.
    • Redigera namnet på produktunderkategorierna så att produkten eller sidnamnet tilltalar dina kunder.
    • Redigera webbadressen som visas i adressfältet när du besöker den produktsidan, vilket kan förbättra SEO-rankningar och tillhandahålla marknadsföringsmaterial via anpassade produktsidor.
    • Lägg till en ny produktunderkategori genom att klicka på Lägg till ny länk , t.ex. om du säljer produkter eller tjänster från ett annat företag än GoDaddy.

OBS! De översta kategorinamnen visas i din primära navigeringsmeny. Underkategorierna för produkter visas som nedrullningsbara alternativ under den översta kategorin.

5. Lägg till anpassade kategorier

Klicka på Lägg till ny kategori för att skapa en toppnivåkategori och underkategorier. Nya kategorier kan skilja ditt skyltfönster från konkurrenter med unika produkter eller tjänster.
    lägg till ny kategori

Lägg till länkar

Klicka på Lägg till ny länk för att lägga till en anpassad sida i skyltfönstret, t.ex. en Om oss-sida. Du kan länka till din egen, anpassade skyltfönster med vårt WordPress-insticksprogram eller API: er.
    lägg till ny länk

6. Klicka på ikonen om du behöver ångra ändringarnaåtergå till standardvärden som återställer standardinställningarna för navigeringsmenyn.
  7. Bekräfta ändringarna genom att klicka på Publicera . Det tar några minuter för ändringarna att visas i skyltfönstrets navigeringsmeny.