Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Registrera dig för eSource-nyhetsbrevet

Om du vill hålla dig uppdaterad med vårt återförsäljarprogram kan du prenumerera på vårt eSource-nyhetsbrev. Den diskuterar nya kampanjer, produkterbjudanden med mera för att ge dig en tydlig bild av förändringar och utveckling av ditt företag.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Supportalternativ .
    anpassa butikens varumärke
  3. Under Kontaktinställningar anger du önskad kontaktadress .
  4. Markera rutan för att bekräfta Ja, varna mig om händelsemeddelanden och viktiga uppdateringar .
    Ange kontakt-e-postadress
  5. OBS! När du väljer det här alternativet får du även e-postmeddelanden som meddelar dig när dina kunder köper NYA produkter från din butik.

6. Klicka på Spara för att starta prenumerationen.