Förkorta webbadresser

Om du har en lång och besvärlig webbadress kan du ”förkorta” den. Detta ger dig en kort webbadress som vidarebefordras till den ursprungliga, långa webbadressen.

Obligatoriskt: Innan du kan använda förkortaren med din anpassade domän måste du konfigurera vidarebefordran för den anpassade domänen. Då kan du välja din anpassade domän i förkortaren.
  1. Logga in på https://shortener.godaddy.com med din inloggningsinformation för GoDaddy.
  2. Ange den långa webbadressen.
  3. Välj det domännamn du vill använda för den korta webbadressen på menyn Välj domän.
  4. Klicka på Förkorta .