Förhandsgranska din webbplats med hjälp av värdfiler

Ibland måste du förhandsgranska dina webbplatsfiler på ditt värdkonto innan du pekar din domän till ditt värdkonto. Du kan göra detta genom att lägga till poster i värdfilen på din lokala dator. Kom ihåg att vi inte stöder modifiering av dina systemfiler, utan du gör det på egen risk.

Obligatoriskt: Du behöver en textredigerare från tredje part, som Notepad ++ , för att göra eventuella ändringar. Redigera inte den här filen direkt i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.
  1. Börja med att hitta platsen för din värdfil:
    Operativsystem Värdfilens plats
    Windows (10, 8, 7, XP osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Lägg nu till en post i din värdfil för ditt domän- och värdtjänstkonto med följande format:

[ditt värdkontos IP-adress] [ditt domännamn] [ditt domännamn med www]

Exempel:

12.0.0.1 coolexample.com www.coolexample.com
  3. Spara ändringarna i din värdfil och gå till ditt domännamn i valfri webbläsare. Webbplatsfilerna på ditt värdtjänstkonto hämtas och gör det möjligt för dig att förhandsgranska din webbplats.
Varning: När du har förhandsgranskat webbplatsen och pekar domännamnet mot ditt värdtjänstkonto måste du ta bort posten från din värdfil . Om du inte tar bort posten och ändrar planer eller servrar i framtiden kommer du inte att kunna se din webbplats.

Mer information

Om du inte vet IP-adressen för ditt värdtjänstkonto, men vet vilken värdtjänst du har, kan du hitta IP-adressen via länkarna nedan: