|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Firefox: Rensa cachen

Om du har problem med att visa din webbplats kan du försöka att rensa cacheminnet och sedan gå tillbaka till webbplatsen.

  1. Klicka på Historik och sedan på Rensa historik .
  2. Från Tidsintervall att rensa listan väljer allt.
  3. I listan Historik väljer du bara Cache .
    välj endast cache
  4. Klicka på Rensa nu .

Relaterat steg

  • Försök att se din webbplats igen.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.