Slutför detaljerna och skicka mitt marknadsföringsmejl

Steg 5 i Skapa och skicka e-post för marknadsföring .

I det sista steget får du en chans till att granska ditt e-postinnehåll och granska din ämnesrad.

Dina avsändaruppgifter fylls i automatiskt från din webbplatsinformation, men du kan redigera avsändarnamnet och svara-e-postmeddelandet.

• Avsändarnamnet är det som e-postmeddelandet skickas från. Det kan vara ditt namn eller ditt företagsnamn. Det är namnet som visas i någons inkorg.
  • Svarsmeddelandet är den adress som får svar om någon skickar ett svar till dig.

Välj att skicka e-postmeddelandet nu eller schemalägga att det ska skickas senare. Om du skickar ditt e-postmeddelande vid ett senare tillfälle kommer det att skickas till den tidszon som är kopplad till ditt konto. Gå till Inställningar och sedan E-postmarknadsföring om du vill ändra tidszonen.

Det sista du bör kontrollera är Spårningsinställningar. Som standard spårar vi vem som klickar på länkar i ditt e-postmeddelande åt dig. När du har skickat ett e-postmeddelande kan du se hur ditt e-postmeddelande fungerade. Markera rutan om du vill inaktivera klickspårning.

Nu är du klar! Välj Skicka ett test först om du vill få en sista chans att kontrollera hur e-postmeddelandet ser ut när det tas emot. Annars väljer du Skicka eller Schemalägga senare , så är du klar.

Ge dina e-postmottagare en dag eller två för att öppna dina e-postmeddelanden och kolla sedan tillbaka hur din marknadsföringsmejl fungerar.