Felsök inloggning på Outlook

Använd följande information om du har köpt Microsoft 365 Business Premium-planen och inte kan logga in på din Outlook-skrivbordsapp.

OBS! Under tiden kan du logga in på Office online eller Outlook.com .

Kontrollera om du har den senaste versionen av Outlook

1. Om du har problem med att logga in på ditt Outlook-konto kontrollerar du vilken version av Outlook du har installerat på skrivbordet.
  2. Om du har en äldre version av Outlook avinstallerar du den föråldrade versionen. Läs mer om hur du avinstallerar Office på en PC eller hur man avinstallerar Office på Mac .
  3. Installera den senaste versionen av Outlook via din E-post och Office-kontrollpanel .

Logga in på ditt Outlook-konto

När du har den senaste versionen av Outlook installerat loggar du in med e-postadressen och lösenordet som är kopplat till din Microsoft 365 Business Premium-plan.

1. Gå till Arkiv > Office-konto .
  2. Välj Arkiv och sedan Office-konto
  3. Under Användarinformation loggar du ut från ditt tidigare Outlook-konto och loggar in med ditt nya konto:
    • Välj Logga ut om du vill ta bort ett befintligt Outlook-konto och logga in på ditt Microsoft 365 Business Premium-konto.
    • Välj Logga ut under Användarinformation
    • Välj Byt konto om du vill behålla ett befintligt Outlook-konto och logga in på ditt Microsoft 365 Business Premium-konto.
    • Välj Byt konto under Användarinformation

Båda alternativen ansluter dig till nya OneDrive eller SharePoint.

Aktivera Microsoft 365 Business Premium

Aktivera din Microsoft 365 Business Premium-plan genom att tillämpa din licens.

1. Gå till Arkiv > Office-konto .
  2. Under Produktinformation väljer du Ändra licens för att aktivera Microsoft 365 under ett annat konto.
  3. Välj Ändra licens under Produktinformation
  4. Välj Hantera konto för att hantera dina Microsoft-appinstallationer genom att logga in på webbgränssnittet.
  5. Välj Hantera konto under Produktinformation
Varning: Om du säger upp din Business Premium-prenumeration kommer Outlook att ställas till skrivskyddad efter 30 dagar.