Få äganderätten för din kontosida för Google My Business

GoCentral allows you to create a Google My Business account that displays your business's hours, phone number, and location in Google Search and Maps results. This service is only available for GoCentral Business Plus and eCommere customers within the United States.

När ditt Google My Business-konto har utvärderats och godkänts kommer GoCentral att övervaka ditt konto och förse dig med statistik om dina recensioner och din söktrafik och ge förslag på hur du kan förbättra din onlinenärvaro. Som företagets ägare bör du vara huvudägare för ditt Google My Business-konto. GoCentral kommer att verka som hanterare för dina listningar, hålla dem uppdaterade och övervaka dina recensioner.

Om du vill att GoCentral ska överföra äganderätten till dig kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på följande sätt:

1. Ange e-postadressen som är kopplad till GoCentral-kontot i fältet Från i e-postmeddelandet.
  2. Ange följande i fältet Till: GD-GMB-owner@godaddy.com.
  3. Ange följande i fältet Ämne: Begäran om äganderätt för Google My Business.
  4. Ange följande i fältet Text i e-postmeddelandet:
    ”Lägg till följande e-postadresser som ägare för den webbplats som skapats av GoCentral för [företagsnamn som associeras med GoCentral-kontot] [ditt köpar-ID]:[e-postadress som ska läggas till].”
  5. Skicka e-postmeddelandet.

Det kan ta upp till 72 timmar för vårt team att bearbeta din begäran. När den har bearbetats skickas ett e-postmeddelande med en inbjudan från Google till den begärda e-postadressen. Inbjudan måste accepteras innan du kan få äganderätt för din kontosida på Google My Business.