Exportera hämtningsplatser

Med insticksprogrammet Local Pickup Plus kan du hantera hämtningsplatser i bulk med den inbyggda CVS-import / exportfunktionen. Den här artikeln hjälper dig genom en snabb platsexport samt en mer anpassningsbar och fullständig export.

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.

Så här kör du en snabb export med standardinställningar:

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Inställningar > Frakt > Plats för upphämtning .
  3. Kontrollera de platser du vill exportera.
  4. Välj Exportera från menyn Massåtgärder.
  5. Klicka på Tillämpa.

ALTEXT

Så här kör du en fullständig export:

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Inställningar > Frakt > Plats för upphämtning .
  3. Klicka på Exportera upphämtningsplatser.
  4. Uppdatera exportinställningarna efter behov:
    • Separera fält efter: Välj om CSV-fildata ska separeras med komma (standard) eller tabb-mellanrum.
    • Begränsa poster: Begränsa antalet exportrader. Rekommenderas när du arbetar med ett stort antal platser. Exempelvis skulle ”50” begränsa exporten till de första 50 platserna.
    • Offset-poster: Ställ in hur många poster som ska hoppas över vid denna export. Rekommenderas när du arbetar med ett stort antal platser. Till exempel ignorerar ”50” de första 50 platserna i listan när de exporteras.
  5. Klicka på Exportera.

Mer info