Skapa en hämtningsplats

Följ stegen nedan för att skapa en hämtningsplats:

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Inställningar > Frakt > Plats för upphämtning .
  3. Klicka på Lägg till hämtningsplats .
  4. Ange namnet på hämtningsplatsen.
  5. Uppdatera flikarna för platsdetaljer:
    • Adress : Ange platsens adress och eventuella anteckningar som du vill att kunder ska se om den här platsen.
    • Tillgängliga produkter : Om inställningarna av insticksprogrammen tillåter platsval per artikel anger du vilka produkter och / eller produktkategorier som kan hämtas från den här platsen. Som standard kan produkter hämtas från vilken plats som helst.
    • Kostnader och rabatter : Åsidosätt de avgifter och rabatter som är förknippade med lokal hämtning enligt vad som anges i den här platsen.
    • Pickup-möten : Åsidosätt standardtiderna, helgdagarna och hämtningstiderna enligt inställningarna för den här platsen.
    • E-postlista : Ange en kommaseparerad lista över e-postmottagare som ska meddelas när platsen väljs i en beställning. Mottagarna får e-postmeddelandena Ny beställning, Avbeställd och Misslyckad beställning om de är aktiverade på WooCommerce > Inställningar > E-post sida.
  6. Klicka på Uppdatera .

Mer info