Redigera innehåll i ett avsnitt eller en sektionsgrupp

Redigera innehållet i ett avsnitt eller en sektionsgrupp för att ändra webbplatsens övergripande utseende. Detta inkluderar att redigera texten, flytta eller ta bort avsnitt eller uppdatera bilder.

Titta på lektion 9 i kursen Skapa din egen webbplats för att se hur enkelt det är att redigera ett avsnitt eller en grupp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj det avsnitt du vill redigera i förhandsgranskningsfönstret. Om du inte ser önskat avsnitt lägger du till ett avsnitt .
    • Använd panelen till höger för att ändra saker i avsnittet, t.ex. layout, accentfärg med mera.
    • Du kan redigera text direkt i förhandsgranskningsfönstret.

OBS!
    • I förhandsgranskningsfönstret är avsnittet du redigerar markerat och tillämpliga ikoner visas i det högra hörnet.
    • Använd pilarna för att flytta avsnittet uppåt eller nedåt på sidan.
    • Välj Layout för att ändra layout.
    • VäljIkon för menyn Horisontell kebabinställningar Menyn Inställningar för att duplicera, flytta eller ta bort avsnittet.

Skärmdump av ikonen för inställningsavsnitt när ett avsnitt har valts
  5. Om avsnittet du redigerar har flera avsnitt, markerar du ett avsnitt och använder ikonerna i det högra hörnet för att redigera.
  6. OBS!
    • Använd pilarna för att flytta avsnittet åt vänster eller höger.
    • Välj Ta bort för att ta bort avsnittets grupp.
    • Välj Lägg till en till för att lägga till en ny avsnittsgrupp.

Skärmdump av avsnittets gruppmeny
  7. Om du vill redigera text i ett avsnitt eller en sektionsgrupp markerar du texten du vill ändra och använder sedan tillgängliga formateringsalternativ (teckensnittstorlek, fetstil, kursiv, länkar, punkter och siffror).
  8. Om du vill ändra eller redigera en bild markerar du den i förhandsgranskningsfönstret för att öppna den högra panelen där du kan ersätta bilden .
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Välj Förhandsgranska för att se resultaten. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .