Redigera en DS-post

Redigera dina DS-poster om du behöver göra ändringar i de aktuella inställningarna. Den enda gången du kan redigera DS-poster manuellt för dina domäner som är registrerade hos GoDaddy är när domänerna använder tredjeparts-namnservrar som har DNSSEC aktiverat.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Välj DNSSEC frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. På sidan DS-poster väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid posten du behöver uppdatera.
  6. Gör ändringar i någon av inställningarna:
    • Nyckeltagg : En sträng med siffror mindre än 65536 som identifierar DNSSEC-posten för detta domännamn. Ange den numeriska strängen i det angivna fältet.
    • Algoritm : Den kryptografiska algoritmen som genererar signaturen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattningstyp : Den algoritmtyp som konstruerar sammanfattningen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattning : Sammanfattningen är en rad siffror och bokstäver. Ange nummer och bokstavssträng i fältet.
  7. Välj Spara för att spara dina ändringar.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.