Min e-post har konfigurerats - vad händer nu?

Du klarade det! Med bara några få steg är ditt e-postmeddelande klar. Du har bifogat din e-postadress till din domän, lagt till en återställnings-e-postadress och konfigurerat åtkomst på din enhet.

OK, men vad gör du nu ...? Vi har dig - använd vår snabbstartsguide för att utforska ditt Microsoft 365-konto eller ta en titt på våra rekommenderade uppgifter nedan.

Kolla in våra rekommenderade uppgifter

Det finns så mycket mer du kan göra med ditt e-postmeddelande. Efter att ha konfigurerat sin e-post har vi upptäckt att kunder vanligtvis fyller i följande:

Ladda ner Office-apparna

Om du har köpt en Business Essentials eller en Business Professional Microsoft 365-plan ( jämför Microsoft 365-planer ), hämta Office-apparna för din telefon och dator:

Vi är glada att se vad du gör nu! Och om du någonsin fastnar, vår GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig. Vi är här för dig varje steg på vägen.