Office 365 från GoDaddy Hjälp

Du har konfigurerat din e-post – vad händer nu?

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

Gratulerar! Du har skapat din e-postadress, lagt till en e-postadress som återställningsadress och konfigurerat din e-postadress på mobil eller dator. Din e-post är nu konfigurerad och klar att använda; nu kan du göra allt det här!

Rekommenderade uppgifter

Här är några vanliga uppgifter som andra kunder gjort efter e-postkonfigurationen.

Få ut mesta möjliga av Office 365

Om du köpt paketen Business eller Business Premium Office 365 har du tillgång till fler Office 365-appar till mobil och dator. Granska paketalternativ för Office 365.