Anslut till mitt värdkonto med SSH (Secure Shell)

Secure Shell (SSH) är ett snabbt och säkert sätt att komma åt ditt värdkonto. Du använder en klient, som Terminal för MacOS eller PuTTy för Windows, och olika kommandon för att hantera din webbplats, så den är inriktad på tekniskt kunniga användare. Välj alternativet nedan, beroende på din värdplattform, för att ansluta till din server med SSH.

Mer information

• Om du inte är bekant med att använda SSH kan du komma åt ditt värdkonto med FTP eller Filhanterare .