Anslut till Google My Business

Google My Business erbjuder ett sätt att öka synligheten för ditt företag genom att visa dina öppettider, telefonnummer och plats i Google Sök- och Maps-resultat.

OBS! Se om ditt företag kvalificerar sig för Google My Business . För att kunna visas på Google maps måste du betjäna människor lokalt, till exempel i en fysisk butik som folk kan besöka eller en personlig service som en fotograf eller en hundvandrare. Om din webbplats inte är kvalificerad uppmanas du att förbättra webbplatsens SEO istället. Google My Business skiljer sig från Google Channel och Smart Shopping-kampanjer , som är tillgängliga för alla Websites + Marketing-webbplatser i USA.

Den här videon är lektion 8 i instruktionsvideor för Grundläggande marknadsföring med GoDaddy .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från din kontrollpanel väljer du Marknadsföring > Sociala medier. Välj sedan Google My Business .
  1. Välj Anslut .
  2. Om du redan har ett Google My Business-företag väljer du Anslut en annons .
    • Fyll i ditt företagsnamn och stad.
    • Logga in på Google (eller skapa ett nytt konto). Du uppmanas att acceptera åtkomst mellan Google och GoDaddy.
    • Hitta din lista i listan och välj Skicka .
  3. Om du skapar en ny lista väljer du Skapa lista .
    • Svara på anvisningarna om hur du driver ditt företag, ditt företags namn, kategori, adress etc.
    • Logga in på Google (eller skapa ett nytt konto). Du uppmanas att acceptera åtkomst mellan Google och GoDaddy.
    • Fortsätt att fylla i informationen efter behov och slutför sedan verifieringsprocessen i Google.

OBS! Det kan ta upp till tre dagar för Google att verifiera din annons.