Konfigurera DNS för domäner i min Windows-värdtjänst

Windows-värdkonton (såväl som servrar som kör Windows) låter dig vara värd för en webbplats för dina domännamn. För att upprätta anslutningen mellan domännamnet och ditt värdtjänstkonto måste du ändra domännamnets DNS (Vad är DNS? ).

• För GoDaddy Windows Host-kunder konfigurerar vi DNS automatiskt för varje domän som finns i ditt konto hos oss.
  • För alla andra måste du konfigurera denna DNS varhelst ditt domännamn är registrerat. Om det är via oss kan du använda vår DNS-hanterare ( mer information ).

OBS! Det kan ta upp till 48 timmar innan DNS-ändringar verkställs på Internet.

Obligatoriska poster

Typ av postVärdPekar på
A (värd)@Din servers IP-adress
A (värd)mssql@
CNAMEkvm@

OBS! Den här posten krävs endast för extern My Little Admin-åtkomst.

Obligatoriskt för Plesk-värdbaserad e-post - Endast servrar

Du måste använda följande inställningar för att dirigera ditt domännamns e-post till din Plesk-server.

Varning: Använd inte dessa inställningar på Plesk-konton med delade värdtjänster.
Typ av postPrioritetVärdPekar på
A (värd)-e-post@
MX (Mail Exchanger)10@e-post. ditt domännamn
Varning! Du måste ta bort alla andra eventuella MX (Mail Exchanger)-poster i DNS-zonfilen för att din e-post ska fungera. MX-posten som anges ovan ska vara den enda MX-posten.

Om din Plesk-webbplats är konfigurerad på en underdomän (t.ex. plesk .exempel.com), ersätter du varje instans av "@" med din underdomän och använder domännamnet inklusive underdomänen i MX-posten.

Valfria poster

Du behöver inte lägga till alla dessa poster i din zonfil, men om du gör det kommer vissa funktioner att fungera, som Autodiscovery via Outlook.

Typ av postVärdPekar på / Value
CNAMEftp@
A (värd)ipv4@
CNAMElistor@
A (värd)webbmejl@
CNAMEwww@

Du kan även ta bort följande DNS-poster:

CNAME-poster
e-post
imap
pop
smtp