Stäng av 2-stegsverifiering

Om du vill stänga av 2-stegsverifiering (2SV) måste du först kontrollera att du fortfarande har tillgång till enheten, autentiseringsappen eller maskinvarans säkerhetsnyckel som användes för att konfigurera 2SV.

Har du åtkomst till en enhet eller app som du använde när du ställde in 2SV?

Du behöver inte förlora åtkomst till ditt konto bara för att du förlorar åtkomst till din enhet. Vi kan hjälpa dig även om du inte har enheten, autentiseringsappen eller säkerhetsnyckeln för maskinvaran som du använde för att ställa in tvåstegsverifiering. Skicka en begäran via vårt webbformulär så ser vi till att du kommer in på ditt konto.

1. Gå till vår sida Begäran om att inaktivera tvåstegsverifiering och välj Kom igång.
  2. Under Kontoinformation anger du ditt kundnummer och väljer Nästa.
    • Om du inte kan ditt kundnummer kan du hitta det i e-post som skickats från GoDaddy. Kundnummer brukar stå överst i mejlet.
  3. Under din kontaktinformation anger du namn, e-postadress och telefonnummer och sedan väljer du Nästa.
    • Vi använder e-postadressen för att kommunicera med dig och den måste stämma med den på ditt konto. Använd det här webbformuläret om du behöver uppdatera e-postadressen för ditt konto.
  4. Under Tillhandahåll ID-handling laddar du upp en färgkopia av din statligt utfärdade ID-handling med foto. Kopian måste visa fullständigt namn och namnteckning, födelsedatum, utfärdandedatum och sista giltighetsdatum och personen på bilden måste vara identifierbar. Välj Nästa.
    • Vänta ... Varför behöver ni min ID-handling? Du ställde in 2SV för att skydda ditt konto. Vi vill också skydda det! Vi behöver en ID-handling för att kringgå 2SV-säkerhetsåtgärden för att verifiera att du är kontoinnehavaren, så att vi kan skydda ditt konto från kapningsförsök. Du kan vara säker på att dina uppgifter skyddas och att de inte används för något annat än att bekräfta att du är kontoinnehavaren. Du hittar mer information om dessa krav i våra Användningsvillkor.
  5. Under Företagsinformation kontrollerar du om ett företag är angivet som kontoinnehavare och sedan väljer du Nästa.
  6. (Valfritt) Lägg till eventuell Ytterligare information och välj sedan Nästa.
  7. Under Bekräftelser och samtycken markerar du kryssrutan för att godkänna och sedan slutför du säkerhetsutmaningen.
  8. Välj Slutför för att skicka in din förfrågan. Du hör från oss inom tre dagar.

Obs! Den här processen upplever för närvarande en stor volym av begäranden. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.