Byt PHP-version

Med Plesk kan du ändra PHP-inställningarna per domän. Det innebär att du måste uppdatera inställningarna för varje domän på ditt konto om du inte vill använda standardversionen av PHP.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Klicka på Hantera bredvid det Plesk-värdkonto du vill använda.
  3. Klicka på Plesk Admin .
  4. På Plesk-hemsidan klickar du på Värdinställningar bredvid den domän du vill ändra PHP-inställningarna för.
  5. I avsnittet Webbskript och statistik väljer du vilken version av PHP du vill använda i den nedrullningsbara menyn bredvid PHP-support .
  6. Klicka på OK.

OBS! Detta uppdaterar PHP-versionen för den domänen. Om du vill använda den här nya versionen för alla domäner på ditt Plesk-konto måste du ändra inställningarna för alla andra domäner med hjälp av de här anvisningarna.

Nästa steg

• Du kan kontrollera att din webbplats nu körs med rätt PHP-version med hjälp av en phpinfo-fil.
  • Om ändringarna inte tar omedelbart kan du uppdatera de här inställningarna manuellt genom att återvinna din programpool .