Börja om (radera allt innehåll)

Med våra cPanel- och Plesk-konton med delade värdtjänster (mer info) kan du enkelt börja om med ditt värdkonto. Då avlägsnas allt innehåll från ditt konto permanent och kontot återställs till ett nytt konto som fortfarande behöver sättas upp.

  1. Från Gateway, i brickan för kontot du vill använda, klickar du på Inställningar.
  2. Gå till fliken Återställ konto.

    Den här funktionen är endast tillgänglig för cPanel- och Plesk-konton med delade värdtjänster (mer info).

  3. Klicka på Återställ konto två gånger.

Nästa steg

  • Nu måste du konfigurera ditt värdkonto på nytt (cPanel / Plesk)

Kunder med SSL-certifikat

Om du hade ett SSL-certifikat konfigurerat på ditt konto måste du föra över det till ditt värdkonto när du har konfigurerat kontot på nytt.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Manage bredvid domännamnet du använde ursprungligen.
  4. Klicka på Överför.
  5. Klicka på Överför och klicka sedan på Överför igen.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.