Konfigurera mitt nya Windows-värdtjänstkonto

Om du inte har använt Windows-värdtjänster med Plesk tidigare följer du dessa grundläggande steg för att konfigurera ditt konto och flytta eller skapa din webbplats.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Om du inte har konfigurerat ditt Windows-värdtjänstkonto än väljer du Webbhotell i listan över dina produkter och sedan Ställ in bredvid ditt Windows-värdtjänstkonto. Följ anvisningarna för att konfigurera ditt konto.
  3. Använd Plesk File Manager eller FTP för att ladda upp filer från din dator till ditt konto. Ditt Windows-värdtjänstkonto använder httpdocs som rotkatalog för din primära domän.
  4. Om du inte har en webbplats ännu kan du ladda upp ett innehållshanteringssystem (CMS) som WordPress, Drupal eller joomla. Ett CMS är ett program som du kan använda för att skapa en webbplats och hantera allt innehåll. Så här installerar du WordPress (eller andra program) på ditt konto .
  5. När din webbplats är igång använder du Plesk Backup Manager för att automatisera säkerhetskopior så att du aldrig behöver oroa dig för att förlora innehållet på din webbplats. Mer information finns iSäkerhetskopiera min webbplats i Windows-värdtjänster .