Konfigurera ditt konto

När du har köpt ett värdtjänstabonnemang, måste du konfigurera det innan du kan använda det som värd för din webbplats.

Att konfigurera ditt värdkonto

  1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Avsluta.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.