Webbplatsverktyg Hjälp

Boka onlinemöten från Facebook och Instagram

Rikta strålkastarljuset mot din verksamhet genom att låta potentiella kunder boka dina tjänster via Facebook eller Instagram.

Bekräfta först att du har anslutit din webbplats till Facebook. Om du inte har någon Facebook-sida kan du skapa en under den här processen. Starta sedan om processen för att ansluta den.

Om du använder Instagram bekräftar du även att du har anslutit din Instagram-profil och ditt Facebook-konto till varandra och anslutit din sida till Instagram.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill arbeta på.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Inställningar och sedan Facebook-bokning. Om du använder webbplatsredigeraren använder du menyn Webbplatsverktyg i det övre högra hörnet för att återgå till kontrollpanelen.
    ALTEXT
  4. Välj Nu kör vi igång!
  5. Bekräfta att du vill fortsätta med ditt konto eller logga in på ett annat konto.
  6. Välj att ansluta till din sida.
  7. Bevilja GoDaddy behörighet att aktivera företagsfunktioner på din sida.
  8. Välj och bekräfta GoDaddy-webbplatsen som ska anslutas till sidan.
  9. När du är klar går du till din Facebook-sida för att se dina tjänster.

På Instagram ser du bara bokningsknappen när du tittar på ditt konto i appen på en telefon eller en surfplatta. Bokningsknappen visas inte när du tittar på ditt konto från en webbläsare på en stationär eller bärbar dator.

De första tre tjänsterna som listas på din tjänstsida visas på din Facebook-sida. Arrangera om dina tjänster om du vill ändra vilka som visas. Om du ändrar dina tre första tjänster kan det ta upp till en timme innan Facebook-sidan uppdateras.

Om-avsnittet för din Facebook-sida kan länka till valfri webbplats, vilket kan vara en annan länk än knappen Boka nu.