Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Uppgradera plan

Uppgradera din plan från din nuvarande version för att få tillgång till fler funktioner. Om du exempelvis vill konfigurera betalningar för Online-möten vill du uppgradera till Premium-paketet.

OBS! Använd din webbläsare för att uppgradera planen. Om du behöver hjälp är våra GoDaddy-guider här för att hjälpa dig.

1. Gå till sidan GoDaddy Mina produkter . Du kan uppmanas att logga in. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Under Webbplats + marknadsföringswebbplatser väljer duIkon med tre punkter menyn för det konto som du vill uppgradera och välj sedan Redigera din plan .
    • Om du inte serIkon med tre punkter menyn bredvid din webbplats, rulla ner till Website Builder och välj sedan Alternativ bredvid det konto du vill uppgradera.
  3. Använd rullgardinsmenyn längst upp i kolumnen Uppgradera för att välja ett nytt paket.
  4. Om du vill utöka förnyelsetiden använder du rullgardinsmenyn längst ner i kolumnen Uppgradera och väljer hur många extra månader du vill lägga till.
  5. Klicka på Till kassan.
  6. Klicka på Gå till kassan.
  7. Verifiera att din faktureringsinformation är korrekt och klicka sedan på Lägg order.