Uppgradera plan

Uppgradera din plan från den aktuella versionen för att få tillgång till fler funktioner. Du behöver uppgradera om du inte har paketet Onlinebutik men t.ex. vill sälja varor.

OBS! Du kan inte uppgradera via den mobila webbplatsen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på GoCentral/Webplatsverktyg/InstantPage i listan över dina Produkter och sedan på Alternativ bredvid det konto som du vill uppgradera.
  3. Använd rullgardinsmenyn längst upp i kolumnen Uppgradera för att välja ett nytt paket.
  4. Om du vill utöka förnyelsetiden använder du rullgardinsmenyn längst ner i kolumnen Uppgradera och väljer hur många extra månader du vill lägga till.
  5. Klicka på Till kassan.
  6. Klicka på Gå till kassan.
  7. Verifiera att din faktureringsinformation är korrekt och klicka sedan på Lägg order.