Hanterade WordPress-bloggar Hjälp

Begränsningar för redigering av filer

Hackare älskar att utnyttja och vandalisera WordPress-webbplatser, vilket gör säkerheten högprioriterad för alla som använder WordPress. För att göra hanterade WordPress-konton så säkra som möjligt mot hackare har vi stränga säkerhetsorienterade begränsningar för hur filer kan redigeras.

Funktionen innebär att du endast kan redigera följande kataloger och filer på hanterade WordPress-konton:

• /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan också redigera kataloger eller filer som du själv laddar upp, som en php.ini-fil.