Avbryt 2SV - Jag har tillgång till min enhet

Om du har tillgång till den enhet, autentiseringsapp eller säkerhetsnyckel som du använde för att konfigurera tvåstegsverifiering (2SV), loggar du bara in, tar bort den och du är klar! Du kan alltid sätta på den igen .

1. Gå till ditt GoDaddy Inloggning & PIN-kod sida.
  2. Du kan uppmanas att logga in. Om du har aktiverat 2SV ska du ange koden från din telefon eller Authenticator-appen, alternativt ange din säkerhetsnyckel.

OBS! Får du inte din 2SV-kod? Vår 2SV-felsökning hjälper dig.

3. Under Redigera under 2-stegsverifiering .
  4. Välj Ta bort bredvid autentiseringsmetoden du vill ta bort.
  5. Välj Ta bort . Ett meddelande visas och vi stänger genast av 2SV.
  6. Om du ställer in en reservmetod för 2SV och vill ta bort den upprepar du steg 3 och 4.