Avbryt 2SV - Jag har inte tillgång till min enhet

Att förlora åtkomst till din enhet innebär inte att du förlorar åtkomst till ditt konto! Om du inte längre har den enhet, autentiseringsapp eller maskinvarusäkerhetsnyckel som du använde för att konfigurera tvåstegsverifiering har vi fortfarande fått dig täckt.

Steg 1: Sök efter en reservmetod för 2SV

Om du har konfigurerat en ytterligare 2SV-metod kanske du inte behöver vår hjälp alls! Vi rekommenderar att du ställer in flera 2SV-metoder , så du har en alternativ metod om du förlorar åtkomst till en. Det finns tre olika sätt att konfigurera 2SV:

När du uppmanas att ange din 2SV-kod under inloggningen väljer du Har du problem med att logga in? för att se en lista över 2SV-metoder som du har konfigurerat. Om du har en säkerhetskopia väljer du den i listan och verifierar ditt konto på det sättet.

Steg 2: Begär åtkomst via ett webbformulär

Vi vet att du har mycket på gång och vi vill få tillbaka dig till ditt konto så fort som möjligt. Om du inte har något sätt att få din 2SV-säkerhetskod har vi ett webbformulär precis för dig. Skicka oss din begäran så hjälper vi dig gärna!

1. Gå till vår sida Begäran om att inaktivera tvåstegsverifiering och välj Kom igång.
  2. Under Kontoinformation anger du ditt kundnummer och väljer Nästa.
  3. Under Din kontaktinformation anger du ditt namn , din e-postadress och ditt telefonnummer och väljer sedan Nästa .
    • Den här e-postadressen är hur vi kommunicerar med dig och den måste matcha det e-postmeddelande som finns på ditt konto. Om du behöver uppdatera den registrerade e-postadressen använder du det här webbformuläret för att ändra det.
  4. Ladda upp en färgkopia av ditt statligt utfärdade ID-kort under Ange identifikation . Kopian måste innehålla fullständigt namn och signatur, födelsedatum, utfärdandedatum och utgångsdatum, och personen på bilden måste vara tydligt identifierbar. Välj Nästa .
    • Vänta ... varför behöver du mitt ID? Du har ställt in 2SV eftersom du vill se till att ditt konto är säkert. Det vill vi se till! Vi kräver ett ID för att kringgå 2SV-säkerhetsåtgärden för att se till att du är kontoägaren, så vi kan skydda ditt konto från eventuella övertagningsförsök. Var säker på att informationen du skickar är skyddad och inte används utöver behovet av att bekräfta ditt kontoägarskap. För mer information om dessa krav, se vår Användarvillkor .
  5. Under Företagsinformation kontrollerar du om ett företag är angivet som kontoinnehavare och sedan väljer du Nästa.
  6. Lägg till eventuell ytterligare information (valfritt) som du anser vara till nytta och välj sedan Nästa .
  7. Under Bekräftelser och avtal markerar du rutan för att godkänna och slutför sedan säkerhetsutmaningen.
  8. Välj Slutför för att skicka in din begäran. Du hör snart av oss!

Obs! Den här processen upplever för närvarande en stor volym av begäranden. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.