Återfå åtkomst till min domän eller mitt konto

Skicka in en begäran om att få tillgång till din domän eller ditt konto igen om du:

• Inte längre har tillgång till e-postadressen som anges för ditt konto.
  • Inte kunde bekräfta ägarskapet för ditt konto via en GoDaddy-expert.
  • Inte har tillgång till kontot för din domän och du anges som registreraren.

Obs! Om du har tillgång till e-postadressen kopplad till ditt konto men inte kan logga in kan du prova att återställa lösenordet.

1. Gå till sidan Återfå åtkomst till min domän eller mitt konto och välj Kom igång.
  2. Under Domännamnen som du vill ha åtkomst till anger du domännamnen och väljer sedan Nästa.
    • Om du försöker få tillgång till ditt konto ska du ange alla domäner som är kopplade till kontot.
  3. Under din kontaktinformation anger du förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer och sedan väljer du Nästa.
    • Om du begär tillgång till en domän ska du ange en annan e-postadress än den som är kopplad till domänen.
  4. Under Tillhandahåll ID-handling laddar du upp en skannad eller digital färgkopia av din statligt utfärdade ID-handling med foto. Om du begär tillgång till en domän men du inte är registreraren ska du skicka in ID-handlingar för både dig och registreraren. Välj Nästa.
    • Vänta ... varför behöver ni min ID-handling? Vi behöver en ID-handling för att fastställa att du är kontoinnehavaren, så att vi kan skydda ditt konto från kapningsförsök. Du kan vara säker på att dina uppgifter skyddas och att de inte används för något annat än att bekräfta att du är kontoinnehavaren. Du hittar mer information om dessa krav i våra Användningsvillkor.
  5. Under Företagsinformation kontrollerar du om ett företag är angivet som kontoinnehavare/domänregistrerare och sedan väljer du Nästa.
    • Om du väljer Ja ska du ange Företagsnamn och ladda upp en statligt utfärdad ID-handling för företagsidentifiering.
  6. Lägg till eventuell Ytterligare information och välj sedan Nästa.
  7. Under Bekräftelse och samtycken ska du markera kryssrutan bredvid varje uttalande.
  8. Slutför säkerhetsutmaningen och välj sedan Slutför. Du hör från oss inom kort!

Obs! Om du inte har ett domännamn och behöver hjälp med att komma åt ditt konto kan du kontakta våra GoDaddy-experter för att få hjälp.