Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använd återställningskonsolen för min Gen 4 VPS

Använd återställningskonsolen för att återfå åtkomst till din Generation 4 VPS om du har blivit utesluten av en ny brandväggs- eller iptables-regel. Du måste känna till ditt användarnamn och lösenord för din server för att kunna ansluta till din server via SSH eller Remote Desktop (RDC) .

Obligatoriskt: Om port 2224 är blockerad kan du inte komma åt återställningskonsolen. Så här avblockerar du porten .