Anslut min webbplats till min Facebook-företagssida

Lägg till eller anslut din Website Builder-startsida till en ny eller befintlig företagssida på Facebook - och låt den innehålla webbplatsens företagsnamn, gatuadress och webbadress. Om du ansluter din webbplats till din Facebook-företagssida kan du hantera flera sociala webbplatser från en plats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats.
    • För Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    • För digital marknadsföring: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Öppna Facebook.
    • För Website Builder: Gå till kontrollpanelen och välj Marknadsföring > Sociala medier.
    • För digital marknadsföring: Välj Social på din kontrollpanel.
  4. Välj Anslut på Facebook-kortet och följ uppmaningarna.
  5. Om du inte redan är ansluten till Facebook behöver du logga in.

OBS! Du kanske behöver tillåta att GoDaddy får åtkomst till din företagssida på Facebook.

6. Om du har en befintlig Facebook-företagssida kan du välja den - eller välja att skapa en ny Facebook-företagssida.
  7. Du kommer att se en serie sidor där du ber dig granska och bekräfta din information. Fyll i fälten och fortsätt tills din företagssida på Facebook visar webbplatsens huvudbild och information.

OBS! Om du vill kan du även skapa en ny sida direkt på Facebooks webbplats och sedan ansluta den senare.