Anslut min webbplats till min Facebook-affärssida

Lägg till eller anslut din Website Builder-hemsida till en ny eller befintlig Facebook företag sida - och låt den innehålla webbplatsens företagsnamn, gatuadress och webbadress. Genom att ansluta din webbplats till din Facebook-affärssida kan du hantera flera sociala webbplatser från en plats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats.
    • För Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    • För digital marknadsföring: Bläddra ner till Marknadsföring online och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Öppna Facebook.
    • För Website Builder: Välj din instrumentpanel Marknadsföring > Facebook .
    • För digital marknadsföring: Välj din instrumentpanel Social & Listningar > Facebook .
  4. Välj Anslut till Facebook och följ anvisningarna.
  5. Om du inte redan är ansluten till Facebook behöver du logga in.

OBS! Du kanske behöver tillåta att GoDaddy får åtkomst till din företagssida på Facebook.

6. Om du har en existerande Facebooks affärssida kan du välja den - eller välja att skapa en ny Facebook-företagssida.
  7. Flera sidor visas där du behöver granska och bekräfta din information. Fyll i fälten och fortsätt tills din företagssida på Facebook visar webbplatsens huvudbild och information.
    ny eller uppdaterad företagssida på Facebook

OBS! Om du stöter på problem när du skapar en sida går du till Facebook för att skapa en ny sida manuellt.